<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
38,0300
EURO
43,2725
ALTIN
3.958,74
BIST
9.380,95
DOLAR
38,0300
EURO
43,2725
ALTIN
3.958,74
BIST
9.380,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
16°C
Hatay
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

İskenderun’da paraşütle balık tuttular

İskenderun’da paraşütle balık tuttular
29.12.2022
120

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yamaç paraşütü pilotu ile tandem atlayışı yapan İlyas Yıldır, gökyüzünden körfeze oltasını bırakarak havada balık tutma keyfi yaşadı.

Osmaniyeli sosyal medya fenomeni İlyas Yıldır bu iddiasını gerçekleştirmek için İskenderun’da profesyonel yamaç paraşütü pilotu İlker Özgüven ile birlikte Amanosların eteğinden tandem atlayışı yaptı. Gökyüzünden oltasını aşağı İskenderun Körfezine salarak balık avlama deneyiminde bulundu. Oltasına takılan balık ile havada balık tutma keyif yaşayan Osmaniyeli sosyal medya fonemeni olduğu belirtilen İlyas Yıldır “Olmayanı yaptık” diyerek gökyüzündeki heyecanını takipçileriyle paylaştı. Atatürk Anıt alanına başarılı bir iniş gerçekleştiren İlyas Yıldır, insanların sıkıntılı bir süreçte gülmeye eğlenmeye ihtiyacı olduğunu düşündüğünü belirterek “Böyle bir atlayışı, anı ve keyif olsun diye kayda aldık. Bundan sonra gökyüzünde tuttuğumuz balığı mangalda pişirmeyi planlıyoruz” şeklinde espri patlatmayı da ihmal etmedi.

Profesyonel yamaç paraşütü pilotu İlker Özgüven başarılı ve de güzel bir atlayış gerçekleştirdiklerini renkli ve eğlenceli olduğunu ifade ederek Amanoslardan paraşütle atlamak her zaman büyük bir zevk verdiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.