enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
33°C
Hatay
33°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
34°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

İskenderun’un medarı iftiharları

İskenderun’un medarı iftiharları
10.07.2024
36
A+
A-

İskenderun İlçe emniyet Müdürü Nevzat GÜNEŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Yusuf YILDIRIM ile Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yb. Onur EMİR, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Danışma Kurulu Başkanı ve Hatay temsilcisi Veysel CINCIK’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinde, sorumluluk alanlarında başarılı çalışmalar yapan, halkın can ve mal güvenliğini sağlayan ve Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerinin başında olan Güneş, Yıldırım ve Emir, şehrimizin normale dönüş sürecinin hızlanmasında etkin rol oynadılar. Ziyarette, deprem felaketi anında ve sonrasında gösterdikleri başarılı çalışmalar dolayısıyla TİMBİR Genel Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak tarafından İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Yusuf Yıldırım ve Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yb. Onur Emir’e daha önce takdim edilen teşekkür plaketi, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık tarafından verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, güzel şehrimizin eski günlerine dönüş sürecine katkıda bulunmak için, Devlet ve Millet’imizin yanında hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.