enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3828
EURO
35,0363
ALTIN
2.326,77
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

İSTE Öğrencileri İftarda da Boş Durmuyor!

11.06.2018
24
A+
A-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Deniz Liman İşletmeciliği Bölümü öğrencileri “Sosyal Sorumluluk Projeleri” dersi kapsamında; su ve atıştırmalık yiyeceklerden oluşan iftariyelik paketler hazırlayıp, iftar saatinde yolda kalan vatandaşlara ulaştırıyor!

 

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Deniz Liman İşletmeciliği Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilinci takdire şayan. İftar sofralarına yetişmek üzere yollara düşen, ancak iftara yetişemeyenlere hazırladıkları iftariyelik paketleri ikram ederek, oruçlarını açmalarını sağlayan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyor.
Kendi çabaları ve elleriyle paketleri hazırlayan genç yürekler, özellikle toplu taşıma araçları ile iftar sofralarına, evlerine gitmeye çalışan, ancak yoğun trafik nedeniyle iftara yetişemeyen vatandaşlara su ve atıştırmalık yiyeceklerden oluşan iftariyelik paketleri cadde ve sokaklarda ikram ediyor. Yapmış oldukları bu uygulama ile paylaşma ve yardımlaşma kültürünün nesillerden nesillere aktarıldığını gösterdiklerini ifade eden İSTE’li öğrenciler; “paketlerin hazırlanmasından dağıtımına kadar her aşamasında hiçbir karşılık beklemeden kendimiz çalışıyor ve bundan büyük zevk duyuyoruz. Paketi verdiğimiz anda gülümseyen ve duygulanan gözlerle bize bakan insanları görünce hiç bir yorgunluk duymuyoruz ve bu mutluluk bize yetiyor” diyorlar.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.