enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4571
EURO
34,7340
ALTIN
2.439,37
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
23°C

JEUNESSE GLOBAL İSKENDERUN’DA BÜYÜYOR

05.06.2018
34
A+
A-

Gençleri, devrim niteliğindeki ürünleri ve yaşamı değiştiren fırsatlar aracılığıyla yeniden tanımlayan Jeunesse Global, sektörün lideri olarak İskenderun’a hızlı giriş yaptı.
Devrim niteliğindeki gençlik geliştirme ürünleriyle dikkat çeken Jeunesse Global, doğrudan satış endüstrisindeki en ödüllendirici hizmet planlarından birini yaratmaya başardı. İskenderun’da yenilikçi ürünleri, eğitimi ve desteği paylaşmak için teknolojinin gücünü kullanan son teknoloji, küresel bir platform oluşturan Jeunesse Global, ilk toplantısını Ramada Otel’de yüzlerce iştiraki ile birlikte gerçekleştirerek, yeni hikayeler yazıyor.

ÇOK HIZLI BÜYÜYORUZ
Jeunesse Ailesi’ne katılarak, büyük bir performans sergileyen Yusuf Dıraz, “Sorumluluğumuzun insanların dışarı çıkıp yaşamayı ve hayallerini inşa etmeleri için araçlar sağlaması olduğunu düşünüyorum” diyerek, “Jeunesse Global ateşini ilk İskenderun Ramada Otel’de yaktık. İlk toplantımıza muhteşem başladık. Bize destek olan Jeunesse Global Türkiye Satış Müdürü Özlem Yıldız Hanımefendi ve Köksal Onur Eken Elit Safir liderimize ve bizlere inanıp güvenip yol arkadaşlığı yapan toplantımıza katılımları ile destek olan manevi destek veren tüm dostlarım! İyi ki varsınız. Bu daha başlangıç, çok hızlı büyüyoruz. Yeni şehirler için program hazır. Vakit muhteşem bir ekiple birlikte büyüme vakti” açıklamasında bulundu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.