enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5734
EURO
34,9080
ALTIN
2.438,42
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
35°C
Hatay
35°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Pazar Çok Bulutlu
31°C

KANDIRILDIK MI?

13.01.2021
72
A+
A-

Maskelerin kalkacağı tarih merakla beklenirken maskeler hakkında Antalya İdari Mahkemesi’ne dava açan  5G Virüs – Platformu sözcüsü Muammer KARABULUT Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’ndan bir tane bilimsel kanıt istemesine rağmen Bakanlık ve Bilim Kurulu kanıt sunamadı.

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BİLİM KURULU MASKEDE SINIFTA KALDI

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından maske ile ilgili bir tane bilimsel rapor sunmaları durumunda davasından vazgeçeceğini daha önce dile getiren 5G Virüs – Platformu sözcüsü Muammer KARABULUT’a rapor sunulmamasından dolayı davada Danıştay süreci başladı.

TIBBİ HİÇBİR GEREĞİ VE FAYDASI YOKTUR

Huawei ve Microsof’ta dava açan Muammer KARABULUT,  “Maske kullanımının zararları konusunda elimizde ulusal ve uluslararası bilimsel raporlar var. Söz konusu zararlar başta  kanser olmak üzere insanı ölüme kadar götürecek ve zararlardır. Maskenin ancak cerrahlar tarafından profesyonel kullanımı gerekli iken bugün topluma dayatmanın, tıbbi hiçbir gereği ve faydası da yoktur.” dedi.

BAKANLIK VE BİLİM KURULU TEK BİR RAPOR SUNMADI

Öte yandan Karabulut açıklamasında, ““Açtığımız davada Sağlık Bakanlığı veya Bilim Kurulu’nun sunduğumuz delillere karşı bir tane bilimsel rapor sunmaları karşısında davayı geri çekeceklerini” ifadelerini kullanmıştı.

DANIŞTAY SÜRECİ BAŞLADI

Danıştay sürecinin başlaması üzerine Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından maske ile ilgili bir tane bilimsel rapor sunulmadığı öğrenildi.

MASKELERİN KALKMASI AN MESELESİ

Danıştay tarafından yürütülen süreçte alınacak karar ile maskelerin kalkmasının an meselesi olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.