enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4489
EURO
34,4780
ALTIN
2.475,67
BIST
9.609,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
30°C
Hatay
30°C
Açık
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

KARATAŞ: PAYLAŞIMIM ÇARPITILDI

KARATAŞ: PAYLAŞIMIM ÇARPITILDI
17.03.2022
63
A+
A-

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, önceki gün yaptığı paylaşımın belli odaklar tarafından çarpıtıldığını belirterek konuya açıklık getirdi.  Sözlerinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik olmadığını savunan Karataş, İHA ve SİHA’larla gurur duyduğunu, ancak Atatürk’ün her zaman baş köşesinde olduğunu kaydetti. Başkan Karataş yaptığı açıklamada; “Atamız bizim her zaman başköşemizdedir. Son günlerde ülkemin gururu İHA ve SİHA’lar ile ilgili yapmış olduğum paylaşıma mesnetsiz ve art niyetli ithamlarda bulunarak Atatürk büstleri ve Cumhuriyetin temel değerlerini aşağılama amacı güttüğüm kanısına vardıklarını belirterek şahsımı ve mensubu olduğum Ak parti camiamızı töhmet altında bırakmışlardır. Savunma sanayimizin gururu ve dünya milletlerinin hayran kaldığı İHA ve SİHA’larımız ile paylaşım yaparak onur duymak her Türk vatandaşının hakkıdır.  YALAN BEYANDA BULUNANLARLA HESAPLAŞACAĞIZ  100 yıldır yapılan heykelden kastım ise; Ülkemizin muhtelif yerlerinde ucube olarak nitelendirilen, sözüm ona Aşkı, Sevgiyi veya başka bir değerleri simgeleyen heykellerdir.
Cumhuriyetimizin kurucusu gazi önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun değerlerine saygısızlık yapmayı ne ben ne benim yetiştirdiğim evlatlarım, Ailem ve çevrem aklımızdan bile geçirmedik asla ve asla geçirmeyiz bizler Atatürk ve silah arkadaşları Sevgisi ile yetişmiş asil Türk milletinin onurlu fertleriyiz. Ne zaman Hatay Büyükşehir Belediyesini hizmete davet eden bir paylaşımda bulunduysam mutlaka belli çevrelerin saldırısı veya iftirasına maruz kalıyorum. Ben her zaman hak ve hakikatleri savunup paylaşmaya devam edeceğim. Hakkımda yalan beyan düzenleyerek iftira atanlar ile ilgili yasal işlem başlatacağımı belirtir. Konu ile ilgili değerlendirmeyi siz saygıdeğer sağduyulu vatandaşlarıma bırakmak istiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.