enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Kartal’da sır dolu olay! 2 genç kız evde ölü bulundu, 1 kişi yaralı

09.01.2023
162
A+
A-

Kartal Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki dairede meydana gelen olayda, eski erkek arkadaşı Mustafa P.’nin evine giden Dilara G. ve arkadaşı Cansu D. evde ölü bulundu. Bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa P. isimli şahsın ise hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Polislerin olayla ilgili incelemesi sürerken kadınların ölüm nedenleri açıklanmadı.

Sabah saatlerinde polis ekiplerini arayan Mustafa Payan’ın ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, daire içerisinde bulunan Cansu Demirel ve Dilara Gültay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Maktullerle aynı evde olan ve ihbarda bulunan ev sahibi Mustafa Payan’ın ise bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunduğu, şahsın tedavi amaçlı kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği ve hayati tehlikesinin olmadığı tespit edildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Cansu Demirel ve Dilara Gültay’ın aileleri sinir krizi geçirdi.

Çalışmaların devamında adres içerisinde yapılan aramalarda, uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga olduğu görüldü. Maktul şahıslara yönelik yapılan sorgulamada ‘kayıp şahıs’ olarak aranma kayıtları olduğu belirlendi. Öte yandan, hayatını kaybeden kadınların cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Mahalle sakinlerinden Cafer Doğan isimli vatandaş, “Olayın içeriğini tam bilmiyoruz ama polisler geldi, itfaiye camdan içeri girdi. 2 kişinin ölü, 1 kişinin de yaralı olduğunu öğrendik. Olay bundan ibaret, biz de mahalle sakini olarak bekliyoruz” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.