enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5705
EURO
34,9337
ALTIN
2.427,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
35°C
Hatay
35°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Çok Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C

Kaymakam Sarı İle Emniyet Müdürü Güneş’ten ARİAD’a ziyaret

23.12.2019
17
A+
A-

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş Arsuz İş İnsanları Derneği’ne ziyarette bulundular.
Kaymakam Sarı ile Emniyet Müdürü Güneş’i dernek binasında gerçekleşen ziyarette ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
ARİAD’ın yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarete Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz’da katıldı.
Kaymakam Musa Sarı, ARİAD Başkanı Adnan Ağır’a yeni dernek binasının hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.
Dernek Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette derneğin faaliyetleri, Arsuz’un gelişimi için yapılacak ve yapılması gereken konular hakkında bilgi alan Kaymakam Sarı, Arsuz’ un ekonomisine katkı sağlayan Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Güneş’ten ARİAD’a İade-i Ziyaret
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İş İnsanları Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.
Emniyet Müdürü Güneş’i dernek binasında gerçekleşen ziyarette ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Ağır, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş’e görevinde başarılar dileyerek, şehrin huzur ve güvenliği için büyük gayret gösteren emniyet teşkilatını kutladı.

Ağır, dernek ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek, ziyaretinden dolayı Emniyet Müdürü Güneş’e teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, Arsuz İş İnsanları Derneği’nin çalışmalarını beğeniyle takip ettiğini kaydederek, ‘‘halkın huzur ve güvenliği konusunda çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Toplumun güvenliğinin teminatı olan polis teşkilatına yardımcı olunması noktasında vatandaşlara da büyük görevler düştüğünü ifade eden Güneş “Polisimizin görevini daha etkin yapabilmesi için vatandaşlarımızın da daha duyarlı olması gerekiyor. Çevrelerinde gördükleri herhangi olumsuz bir olayı derhal emniyet mensuplarına bildirerek onlara yardımcı olmaları gerekiyor. 155’in aktif olarak kullanılması emniyet görevlilerinin işlerini daha hızlı yapmalarına yardımcı olacaktır” diye konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.