enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5241
EURO
34,8052
ALTIN
2.423,36
BIST
9.735,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
34°C
Hatay
34°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
30°C

KAZA DİYE HASTANEYE BIRAKILDI CİNAYET ÇIKTI! EV ARKADAŞLARI BIÇAKLA ÖLDÜRMÜŞ

KAZA DİYE HASTANEYE BIRAKILDI CİNAYET ÇIKTI! EV ARKADAŞLARI BIÇAKLA ÖLDÜRMÜŞ
12.04.2022
16
A+
A-

İstanbul’da, Afgan uyruklu İnayet A., 2 kişi tarafından ‘kaza geçirdi’ diyerek hastaneye bırakıldı. Şahısların daha sonra ayrıldığı hastanede yapılan müdahalede İnayet A.’nın dövüldüğü ve bıçaklandığı belirlendi. Ağır yaralı Afganlı kurtarılamadı. İstanbul Emniyeti Cinayet Büro Amirliği’nin yaptığı çalışmada İnayet A.’nın ev arkadaşları tarafından öldürüldüğü ve yaralı olarak hastaneye bırakıldığı ortaya çıktı.İstanbul Esenler’de, ‘kaza geçirdi’ diye hastaneye bırakılan Afgan uyruklu İnayet A.’nın, ev arkadaşları Varıs A. (18) ile Mahmut A. (18) tarafından bıçakla öldürüldüğü ortaya çıktı.Afgan uyruklu İnayet A., 7 Nisan’da ağır yaralı olarak taksiyle bir hastanenin acil servisine getirildi. İnayet A.’yı hastaneye getiren 2 kişi, trafik kazasında yaralandığını söyledi. Şahıslar daha sonra hastaneden ayrıldı. Hastanede yapılan müdahalede İnayet A.’nın dövüldüğü ve bıçaklandığı belirlendi. İnayet A. hastanede hayatını kaybetti.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER
İstanbul Emniyeti Cinayet Büro Amirliği’nin soruşturmasında İnayet A.’nın hastaneye bırakan şüpheliler güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi. Şüphelilerin İnayet A.’nın ev arkadaşları Afgan uyruklu Varıs A. ile Mahmut A. olduğu belirlendi.

Polis iki şüpheliyi gözaltına aldı. Sorgularında cinayeti itiraf eden şüpheliler, hurdacılık yaparak geçindiklerini, olay günü aralarında tartışma çıktığını ve İnayet A.’nın yaralandığını, korktukları için hastaneye bırakarak kaçtıklarını anlattılar.Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.