enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5475
EURO
34,9890
ALTIN
2.427,44
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KUTSAL TOPRAKLARA KUTLU YOLCULUK!

19.02.2019
26
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’dan kutsal topraklara giden umre kafilesini yolcu etti.Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan umre kafilesi için İskenderun Çay Mahallesi camii önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, umre kafilesi ve aileleri katıldı. Törende konuşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Çocukluğumuzun en güzel hatıraları arasında, umreye giden büyüklerimizi uğurlamak ve döndüklerinde de karşılama ziyaretlerine gitmek yer alırdı. Hacılarımızın, umrecilerimizin ellerini büyük bir inanç ve saygıyla öper ve biraz zemzem suyu içmeye can atardık. Bugün de sizleri uğurlarken, çocukluğumdaki aynı heyecanı duyuyorum” diye konuştu.

‘ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN’
Uğurlama töreninde umrecilere tek tek hayırlı yolculuk dileyen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Ne mutlu ki, annelerimiz ve bacılarımız da erkekler kadar, hatta daha fazla sayıda gidiyor. Allah’ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabe’mize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız. O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız. Yedi düvele karşı, hainlere karşı en büyük gücümüz iman dolu kalplerin duasıdır. İnşallah bugüne kadar yaptığınız gibi, mübarek topraklarda ve Kabe’de de dualarınızla vatanımıza, milletimize şefaat edeceksiniz, kol kanat gereceksiniz. Allah bu mübarek yolculuğunuzu hayır etsin, dualarınızı kabul etsin” dedi.Belediye Başkan Adayı Tosyalı, umrecilerin ellerini öpüp hayırlı yolculuklar diledi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.