enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
ALTIN
2.431,33
BIST
9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Lösev Gönüllülerinden Teşekkür Ziyareti…

A+
A-
Lösev’e Verilen Küçük Her Katkı Büyük Umutlar Yeşertiyor…
Adana’da LÖSEV gönüllülerinin yaptığı çalışmalar takdir topluyor, etkinliklerden elde edilen gelirler de lösemili çocuklara umut oluyor.
Lösev Gönüllüsü Nilay Genç ve arkadaşları, Adana’nın çeşitli ilçelerinde yaptıkları etkinliklere destek veren Çukurova Kaymakamı Osman Sarı’yı ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Lösemili çocukların tedavisi, moral ve motivasyonlarının yükseltilmesi için yapılan her etkinlik ve duyarlı bir hareketin bir çok çocuğu hayata bağlamaya yettiğini belirten Lösev Gönüllüsü Nilay Genç, sorumluluklarının farkında bireyler olarak örnek olmak gayretinde olduklarını söyledi.
Çukurova Kaymakamı Osman Sarı da, Lösev gönüllüsü ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, desteklerinin süreceğine vurgu yaptı.
Kaymakam Osman Sarı, Lösev başta olmak üzere, toplum yararına atılan her adımı önemsediklerini belirterek, gönüllülerin hiçbir karşılık beklemeden yaptıkları etkinliklerin her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yaptı.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.