enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3184
EURO
35,0487
ALTIN
2.307,01
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

MAYMUN GİBİ KEDİ ŞAŞIRTIYOR

01.11.2021
94
A+
A-

İnternet kullanıcıları tuhaf görünüşüyle beğeni toplayan bir kediyi tartışıyor. Birçok kişi cinsi bir türlü anlaşılamayan kediyi maymuna benzetiyor. Kediyle ilgili tartışmalar, @StcStasi adlı bir kullanıcının hayvanın videosunu, “En muhteşem yaratık! Bu kedinin cinsine ne diyorsunuz?” notuyla Reddit’te paylaşmasıyla başladı.

Sadece birkaç gün içinde 50 binden fazla yorum alan paylaşım, birbirinden eğlenceli fikirlere sahne oldu.

@InfectedAlloy88 adlı bir kullanıcı, “Bu kedi konuşmaya başlarsa ürkeceğimi bile sanmam” diye yazarken, @Sheezy520 bir görsel efekt şirketine gönderme yaptı:
Bu şey Jim Henson’ın Yaratık Mağazası’nda doğmuş.

Tartışma bu noktadan sonra farklı bir noktaya evrildi. Bazı kullanıcılar, videoda gördükleri hayvanın kedi olup olmadığını sorgularken, onu lemura benzetenler çoğunluktaydı.

@Emotional_Grape8449 adlı kullanıcı, “Lanet olsun, o bir kedi mi?” diye sorarken @Nigerianprinceas, “Bir lemura benziyor” dedi.

@IHaveMyCats isimli bir diğer kullanıcı ise şu yorumda bulundu: Öldürdüğü diğer tüm kedilerin kürklerini giymiş gibi görünüyor.

Görüntülerde yer alan kabarık tüylü kedi, beyaz ve gri arasındaki rengi ve siyah suratıyla göze çarpıyordu.

Kedinin cinsine yönelik tartışmanın büyümesinin ardından hayvanın sahibi Adriana Piraino ortaya çıktı. Newsweek’e konuşan Piraino hayvan dostunun Maine Coon cinsi iri kedilerden biri olduğunu açıkladı.

Bir makyaj sanatçısı olan Piraino, Richie adını verdiği kediyi 4 aylık bir yavruyken yanına aldığını söyledi:
Richie’nin o yaşta bile çok kılı vardı. Ama kürkü gelişince insanlar ona ilgi duymaya başladı. Birkaç gün içinde kürkü kabardı ve bir paltoya benzedi. Sevimli olduğu kadar tuhaftı. Sosyal medyada viral olmaya başladı. İnsanlar onun için çıldırdı.

Hayvanın görkemli görünüşünün ötesinde kişiliğini sevdiğini söyleyen Piraino, “Akıllı, meraklı ve bir köpek gibi oyuncu” diye ekledi:
Beni her yerde takip eder. Zaten evden çalışıyorum, o benim hayat arkadaşım.

Maine Coon cinsi kedilere her zaman ilgi duyduğunu aktaran Piraino, “Kedinizin kürkünü farklı yönlere doğru okşarsanız, alttaki daha soluk renkli tüyler ortaya çıkar ve sanki kediniz gözünüzün önünde renk değiştiriyormuş gibi görünür” ifadelerini kullandı:
Veterinerim Richie’yi bir pop yıldızı gibi görüyor.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.