enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5241
EURO
34,8052
ALTIN
2.423,36
BIST
9.735,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
34°C
Hatay
34°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
30°C

MERT ALTINÖZ ÇALIŞMLARINA DEVAM EDİYOR

MERT ALTINÖZ ÇALIŞMLARINA DEVAM EDİYOR
14.04.2022
343
A+
A-

Geçtiğimiz sezon Süper Lig takımlarından Hatayspor ile profesyonel sözleşmeye imza atan 18 yaşındaki Hataylı genç yetenek Mert Altınöz Hatayspor’un projesi kapsamında transfer olduğu Filipinler’in Cebu FC takımında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Kısa bir süre önce Cebu City takımına resmi imzayı atan Hataylı Mert Altınöz Filipinlere gittiği günden itibaren çalışmalarına başladı. Çalışmalarına hocaları eşliğinde aralıksız devam eden Mert Altınöz Futbolun büyük bir aşk olduğunu ve mesleğini büyük bir aşkla yaptığını söyledi. Genç yetenek Mert Altınöz transferde emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek; “Yeni şampiyonluklar yaşamak ve kendimi daha da geliştirmek için Cebu City takımı ile anlaşmış bulunmaktayım.

Kısa bir süre önce Cebu City takımına resmi imzayı atan Hataylı Mert Altınöz Filipinlere gittiği günden itibaren çalışmalarına başladı. Çalışmalarına hocaları eşliğinde aralıksız devam eden Mert Altınöz Futbolun büyük bir aşk olduğunu ve mesleğini büyük bir aşkla yaptığını söyledi. Genç yetenek Mert Altınöz transferde emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek; “Yeni şampiyonluklar yaşamak ve kendimi daha da geliştirmek için Cebu City takımı ile anlaşmış bulunmaktayım.Transferimde emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Hatayspor kulüp yöneticilerinden Mithat Baklacı’ya ve bana bu yolda güvenerek her zaman destek olan değerli hocalarım Mehmet Kakil ve Levent Öztürk hocalarıma teşekkür ederim. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.