enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
22°C
Hatay
22°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Çok Bulutlu
30°C

Palmiye Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanını Tanıttı

26.12.2019
16
A+
A-

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, bünyelerindeki sağlık ekibi kadrosuna kattıkları Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik mikro biyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vicdan Köksaldı Motor’u kamuoyuna tanıttı.

Özel Palmiye Hastanesinde Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, alanında uzman bir hekimi Palmiye Hastanesi ailesiyle buluşturmak, bünyelerine kattıkları akademisyen arkadaşları Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik mikro biyoloji Uzmanını kamuoyuna tanıtmak üzere bir basın toplantısı düzenledi.
Başhekim Dr. Şahutoğlu, Hastanelerinin kurulduğu ilk günden itibaren sağlık sektörünün dinamik sürecinden dolayı, her geçen gün büyüme eğiliminde ve geliştirmeyi sürdürdüklerini belirterek “Bu süreçte fiziksel konumunu, teknolojik altyapısını, en önemlisi de bu süreci işleyecek sağlık ekibi kadrolarını da güçlendirme, nitelikli hekimleri bünyesine katma, bu bölgeye kazandırma yönünde ciddi bir uğraş içerisinde yer aldık” dedi.
Sektörün her alanına yaptıkları yatırımlarının karşılığını İskenderun özelinde, Hatay’ın genelinde hastalardan, kamuoyundan gördükleri ilgiyle almış durumda olduklarının altını çizen Başhekim Şahutoğlu “Bu ilgili hiç kuşkusuz ki yatırımların git gide artması yönünde bir irade ortaya koymuştur. Biz de Hastane yönetimi olarak bu iradeyi çok güçlü bir şekilde hayata geçirme gayreti içerisindeyiz. Enfeksiyon hastalıkları ve Klinik mikro biyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vicdan Köksaldı Motor arkadaşımız geçen hafta itibariyle Palmiye Hastanesi ailemize katıldı. Şu ana kadar çok ciddi ve başarılı çalışmaları oldu. Bu başarılı çalışmaları katlayarak Palmiye bünyesinde devam ettireceğine inanıyorum” diye konuştu.

1997 yılında Ankara Tıp Fakültesinden mezun olduğunu belirten Enfeksiyon hastalıkları ve Klinik mikro biyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vicdan Köksaldı Motor 2006 yılında da uzmanlığını, 2013 yılında da Mustafa Kemal Üniversitesi’nden de Doçentlik, 22 yıllık hekim, 6 yıllık da doçent olduğunu söyledi.

Aslen Ankaralı olduğunu, son on yıldır Antakya’da yaşadığını, bu coğrafyayı ve buradaki insanları çok sevdiğini, İskenderun’da olmaktan da çok mutluluk duyduğun aktaran Doç. Dr. Vicdan Köksaldı Motor “Enfeksiyon hastalıkları uzmanlığı giderek artarak ihtiyaç göstermekte, ülkemizde, dünyamızda. Çünkü enfeksiyon hastalıkları hayatımızın her alanında, her d öneminde mevcut. Mevsimsel seyir gösterebiliyor yada bulaş yolları açısından kışın, yazın artan enfeksiyonlar olabiliyor. Sadece insandan insana bulaşan değil, hayvanlardan insanlara bulaşan enfeksiyonlar olabiliyor. Günümüzde özellikle hastanelerde dirençli bakterilerin neden olduğu, hastane enfeksiyonları çok ciddi bir problem. Bunun için de enfeksiyon hastalıkları uzmanına gereksinim duyuluyor. Bu alanlarda çalışmak üzere burada bulunmaktayım” şeklinde konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.