enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
30°C
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
30°C

Pazarcı esnaflarından Erzin Belediyesi’ne tepki

Pazarcı esnaflarından Erzin Belediyesi’ne tepki
02.09.2024
13
A+
A-

Dörtyol, Erzin ve Payas Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahit Döndü, 30 yıllık Pazar yerini kağıt üzerinde yeni Pazar yeri olarak gösterip, Pazarcı esnafından ücret toplamak isteyen Erzin Belediyesi’ne tepki gösterdi.
Başkan Döndü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Erzin Belediyesi, 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Pazar yerimizi kağıt üstünde yeni bir Pazar yeri olarak göstererek fahiş miktarda tahsis ücreti toplamak ve Pazar yerlerinin kura usulü ile yeniden dağıtmak istiyor. Tahsis ücretini ödeyecek gücümüz olsaydı, her gün tezgahlarımızı farklı pazar yerlerine taşımak zorunda kalmaz kışın yağmurla, yazın sıcakla uğraşmaz kendi manavlarımızı mağazalarımızı açardık. Depremin etkilerini silemeden bizlere dayatılan bu fahiş tahsis ücreti hangi vicdana sığar. Pazar yerlerinin eski sahipleri ve kura sonucu kendisine verilen yeni sahipleri arasında çıkacak olayların sorumlusu Erzin Belediyesidir. Yıllardır kullandığımız; Pazar yeri açıldığında tahsis ücretini ödediğimiz, işgaliyelerini ödediğimiz yerlerimiz hangi hakla bizden alınmak istemektedir. Kaldı ki yapılacak olan kurada da Belediye ye güvenmiyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.