enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3652
EURO
34,9704
ALTIN
2.323,66
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

PEYNİRCİLER PASAJI KÖŞE BUCAK TEMİZLENDİ

31.03.2021
17
A+
A-
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehir genelinde tüm noktalarda kapsamlı temizlik çalışmalarının yapıldığını belirtti.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Peynirciler Pasajını köşe bucak temizledi.
PASAJ TERTEMİZ BİR HALE GETİRİLDİ
Kent genelinde çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarda hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz peynirciler pasajında baştan aşağı temizlik işlemi gerçekleştirdi. Özellikle ikinci katta bulunan boş işyerlerine duyarsız kişilerden tarafından atılan atıklar çok kötü bir görüntü oluşturuyordu. Bu alanlar tertemiz bir hale getirildi. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz ” dedi.
BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR
Peynirciler Pasajı esnafları adına bir konuşma yapan Yusuf Oruk ise “İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyoruz Yıllardır el atılmayan alanları temizleterek pasajımızı daha temiz bir görüntüye kavuşturdular. Ardından kapsamlı bir dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Pasajımız şimdi daha güzel bir hal aldı” şeklinde konuştu.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.