enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

SAĞLIK MÜDÜRÜ NE İŞ YAPAR?

13.10.2021
82
A+
A-
Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Hatay İl Temsilcisi Abdullah Gül, İl Sağlık Müdürünü eleştirdi. Gül “Sağlık Müdürü ne iş yapar? İl Sağlık Müdürü cenazelere gösterdiği hassasiyeti yaşayanlara neden göstermiyor?” dedi.
BASK Hatay İl Temsilcisi Gül yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “İlimizde okulların açılması ile beraber covid-19 testleri sayısı fazlası ile artmıştır. Lakin İl Sağlık Müdürü lütfedip bir gün bile bu halkın ne çektiğini, çalışanlar hangi şartlarda, zorluklarda hizmet vermeye devam ediyor diye hiç merak etmedi!. Makamlar için Hatay Eğitim Araştırma Hastanesinde vatandaşlar adeta zulme uğramışlardır. Biz kendilerine problemi, önerilerimizle sendika olarak acilen çözüm noktasında çalışma yapılması gerektiğini ilettik ama kendileri maalesef mezarlıktan çıkamadı.
Vatandaşlar pcr vermede büyük sıkıntılar çekiyorlar. Bir o kadarda kuyruklar oluştu ama bizim acilden sorumlu Başhekim Yardımcısı ortalıkta yok! Sağlık Müdürü yok! Neredeler? mezarlıkta ..!
Sayın Valim, Sayın Cumhurbaşkanımız halka hizmet etmesi için bu insanları görevlendiriyor, ama bunlar üç maymunu oynuyorlar. Yaşanan vatandaşın 1.5 saatte acile müracaat için fiş kestiremediği kameralar izlenirse aşikar ortaya çıkacaktır. Ama tedbir var mı? yok..! Vatandaşlar, çocuklar, öğrenciler, yurtdışına gidecekler hepsi aynı alanda pcr veriyor. Sağlıklı olanlar da maalesef hastaneden bulaş oluyorlar. Sizin sağlık hizmeti verme anlayışımız bu mudur? Sayın Valimizin acilen bu duruma müdahale etmesi gerekmektedir. Hasta olmayan insanların bulaş riski olmadan şehrimizin, Sümerler mahallesine, Bağrıyanık mahallesine, Cumhuriyet mahallesine ve eski Devlet hastanesinde (HEA Hastanesi Ek Hizmet Binası ) pcr vererek bulaş riski olmadan hizmet verilmesini öneriyoruz. Hem vatandaşlar acil sağlık hizmetini daha hızlı alsınlar, hem de öğrencilerimiz riske atılmasınlar! Klimalı odalarda yüksek maaşla sadece Fildişi kulelerden hizmet ettiklerini sanmasınlar gerçekleri biraz görsünler”
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.