enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2976
EURO
34,7898
ALTIN
2.404,27
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
24°C
Hatay
24°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
25°C

ŞAİR VE YAZARLARDAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

23.09.2019
23
A+
A-

İskenderun Belediyesin düzenlemiş olduğu şiir ve müzik şöleni katılan şairler ve yazarlar Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

İskenderun Belediyesi’ nin ev sahipliğinde, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Hatay Şairler Yazarlar Derneği ile Kitap Otağı Yayınevi’ nin ortak çalışmasıyla tertip edilen Şiir ve Müzik Şöleni etkinliği sona erdi.

GÜZEL BİR ORGANİZYON OLDU

Düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Fatih Tosyalı’yı ziyaret eden İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri, Kitap Otağı Yayınevi sahibi AşirAlkaç, çeşitli yörelerden gelen şair ve yazarlar düzenlenen etkinliğin son derece güzel geçtiğini belirterek ev sahipliğinden ve organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediyemiz tarafından düzenlenen şiir ve müzik şöleni sona erdi. Öncelikle katılımlarından dolayı şair ve yazarlarımıza teşekkürlerimizisunuyoruz. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Sanata ve sanatçıya büyük önem veriyor, her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken çeşitli konularda fikir alışverişlerinde de bulunuldu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.