enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
23°C
Hatay
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
29°C

SAMANDAĞ’DA PARKLARA ÇİRKİN SALDIRI

10.11.2021
23
A+
A-
Samandağ Belediyesi tarafından yapılan parklarda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından oyun grupları sökülerek tahrip edildi.
Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, halka ait bu alanların tahrip edilerek kullanılmaz hale getirilmesinin kabul edilemez bir davranış olduğu belirtilerek; “ Maalesef bugün yine halkımızın ortak malı olan parklarımızda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından parklarımızdaki oyun gruplarına zarar verilmiş, salıncaklar çalınmıştır. Deniz Mahallesi Hz. Hızır Parkı, Yeni Mahalle Yağmur&Gökhan Çobancı Parkı ve Mızraklı Mahallesi’nde bulunan Parktaki salıncak ve oyun grupları sökülerek zarar verilmiştir. Parklar ve ağaçlandırmalar gibi hizmetler kalıcı hizmetlerdir. Bu hizmetlere zarar verenler sadece belediyenin değil bütün halkın malına zarar vermektedirler.
Bizler kırılan ve onarım ihtiyacı olan oyun gruplarımızı onarıyor, yenilenmesi gerekenleri de yeniliyoruz. Ancak, halkımızın ortak malı olan bu parklarımızın bu şekilde tahrip edilmesi kabul edilebilecek bir davranış değildir. Daha önce de parklarımızda ektiğimiz ağaçlarımız ve yerleştirdiğimiz banklar kırılmış, çöp bidonları tahrip edilmişti. Bu çirkin saldırıları yapan kötü niyetli şahıs veya şahısları kınıyoruz. Belediyenin, ilçedeki bütün parkların başına gece gündüz bir bekçi dikme gibi bir durumu söz konusu değildir. Bu anlamda, vatandaşlarımızın kendi parklarına, kendi değerlerine sahip çıkmaları konusunda daha duyarlı davranmalarını bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.