enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
ALTIN
2.497,83
BIST
9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C

SAVAŞ’A İSYAN

A+
A-

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin karnesi ile ilgili yayımladığı haber, Hatay’da büyük yankı uyandırdı. SABAH’a konuşan Hataylılar, “Artık sözlerinizi tutun yada bize kulak verin” diyerek başkan Lütfü Savaş’a çağrıda bulundu.

HATAY’A DOĞMAYAN GÜNEŞ DOĞACAK

Hatay’da turizmle uğraşan Burak Bozkurt: “Özellikle son 7 yılda şehir daha kötü bir hale büründü. Hatay’a bin bir umutla gezmeye gelen ziyaretçiler, dönüşte bir daha gelmemek üzere hüsranla şehrimizden ayrılıyor. Bu şehri yönetemiyorlar ve toprağın değerini bilmiyorlar. Umutluyuz ki; 12 yıldır Hatay’a doğmayan güneş en yakın zamanda doğacaktır.” Restoran işletmeciliği yapan Rıfat Yapar: “Hatay’ın yemeklerinin tanıtılmaması ve bir gastronomi şehri olarak büyük bir eksiğimiz. Biz esnaf olarak herkesin doğru bir şekilde Hatay’ımızın güzel lezzetlerini tatmasını istiyoruz. Hatay’ın güzelliklerinin gösterilmesini istiyoruz.” Kafetarya işleten Kenan Bozkurt: “Sözler verilmeye devam ediyor. Bizim vatandaş olarak yaşadığımız sorunlar büyükşehir belediyesinin umurunda değil. İnanan var mı bu adama hala? Denizde kum onda yalan bitmez. Tasdiklenmiş 350 yalanı var. Bir de bilim insanı olacak. Bu yalan projelere 250-300 tane daha ilave eder. Lütfen artık herkes gözlerini açsın.”

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.