enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C

SOSYAL SENDİKACILIK BÖYLE OLUR

18.11.2020
30
A+
A-

Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Türk İş Hatay Temsilcisi Çakır Varan, “Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’ın son genel kurulda üyelerimize söz verdiği, Ankara’da yaptırdığımız Büyük Anadolu Kız Öğrenci Yurdu hizmete açıldı. Türk Metal ailesine hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Türk İş Hatay Temsilcisi Çakır Varan “Türk Metal Sendikası’nın güvenli çatısı altında, değerli üyelerimizin, kıymetli çocukları için yapılan yurdumuzda kaliteli, güvenli, başarılı bir yurt hizmeti sunmak, çocuklarımızı aile sıcaklığında barındırmaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Varan, “Siz değerli üyelerimize dokunan, ailelerinizle birlikte yaşamınızı kolaylaştıran, toplu sözleşmeyle elde edilen hak ve özgürlükler dışında, sizlerin insan onuruna yaraşır bir yaşam sürmenizi amaçlayan bu anlayışımızı birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Genel Başkanımızın size genel kurulda verdiği söz gereğince, Ankara’da yaptığımız Büyük Anadolu Kız Öğrenci Yurdu’nu hizmete açıyoruz. Daha önce misafirhane olarak kullandığımız binamızı, baştan sonra yenileyerek üyelerimizin çocuklarının kulanımına sunuyoruz. En son teknolojiye göre, her türlü konfora sahip olan öğrenci yurdumuz, Türk Metal ailesine hayırlı, uğurlu olsun. Artık Ankara’da yüksek öğrenim için bulunan kız çocuklarımız bize emanettir” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.