enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5419
EURO
34,8971
ALTIN
2.433,80
BIST
9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

SP İLÇE TEŞKİLATINA CHP’DEN ZİYARET

A+
A-

Sadet Partisi olağan kongresi sonrası Payas ilçe yönetim kurulu aşkanı ve yeni yönetimine CHP Payas ilçe Başkanı İlter Tellioğlu ve yönetim kurlu üyeleri ziyaret etti. Tellioğlu şunları söyledi, “Yapmış olduğunuz 3.Olağan kongreniz hayırlara vesile olsun. İlçe Başkanı Ramazan Öksüz’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz’de yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu’na ve yönetici arkadaşlarına yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bizler de kendilerine yapacakları bütün çalışmalarda başarılar diliyoruz.” Samimi bir ortamda geçen ziyarette parti heyetleri daha sonra ülke gündemi ve özellikle de ilçemizi ilgilendiren konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.