enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Parçalı Bulutlu
33°C
Hatay
33°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C

TİMBİR Genel Başkanı Dr. BASA: “Türk Milleti hainlere boyun eğmez”

TİMBİR Genel Başkanı Dr. BASA: “Türk Milleti hainlere boyun eğmez”
15.07.2024
24
A+
A-

Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu ve Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Genel Başkan Basa “Devletimizin varlığına ve anayasal düzenimize karşı Türk silahlı kuvvetleri içerisinde bir grup hain tarafından başlatılan hain yeltenme girişimine karşı, en güzel cevabı veren aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Bu hain girişime karşı ilk andan itibaren tüm gece boyunca dimdik ayakta duran, devletimizin birlik ve bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan aziz milletimiz ve milli değerlere bağlı internet medyası, tarihi bir duruş sergilemiştir. İhanet şebekeleri tarafından tertiplenen ve ülkemizin birliğini demokrasimizi hedef alan bu hain girişim, hak ettiği cevabı en etkili şekilde almıştır.
Darbe girişimi karşısında onurlu bir duruş sergileyerek, demokrasiden yana tavrını koyan yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza, Türk İnternet Medya birliğine bağlı gazeteci arkadaşlarıma tekrar şükranlarımı sunuyor bu darbe girişiminin 8. yılında bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Bu darbe girişimini Türk İnternet Medya Birliğine bağlı 1000 medya kuruluşu olarak bir kez daha nefretle kınıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.