enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

ÜLKÜ OCAKLARINDA YENİ BAŞKAN CİHAN AKYÜREKOĞLU!

06.01.2020
27
A+
A-

Dört yıl önce Ülkü Ocakları başkanlık görevini devralan Başkan Bünyamin Saraçoğlu görev süresinin dolması nedeniyle görevi Cihan Akyürekoğlu’na devretti.

Devir teslim töreni İskenderun Ülkü Ocaklarında gerçekleştirildi. Törene İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, sendika temsilcileri, İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Keskin ve partililer ile ülkücüler katıldı.

İskenderun MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt konuşmasında, “Burada sadece bayrak devir teslimi olur, herkes bu çatı altında devletine hizmet eder” dedi.

‘ÜLKÜ OCAKLARI MİLLİ BİR OKULDUR’
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, “Ülkü Ocakları, kurulduğu günden bugüne Türk gençliğinin en büyük teşkilatı olmuş, bünyesinde milyonlarca vatan evladı yetiştirmiş köklü bir kurum, milli bir okuldur. Ülkü Ocakları milli ve manevi değerlerimize haiz, vatan ve millet sevgisiyle mücehhez yüreklerin toplandığı kutlu bir çatı olarak yarım asırdır Türk milletinin hizmetindedir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kapıları bir sıcak aile ortamını aratmayacak şekilde tüm kardeşlerimize sonuna kadar açıktır. Bugün İskenderun Ülkü Ocaklarında Başkanlık Görevinin devir teslim törenini gerçekleştirdik. Görevi devreden Başkanımız ‘Bünyamin Saraçoğlu’na hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum Görevi devralan başkanımız ‘Cihan Akyürekoğlu’na Başkanımıza da yeni görevinde gönülden başarılar diliyorum” dedi.

‘İSKENDERUN SİYASETTE HER ZAMAN ÖNCÜDÜR’
Ülkü Ocakları İl başkanı Metin Taşçı da, “Burası Hatay’ın gurur kaynağıdır. İskenderun siyasette her zaman öncüdür. Burada İbrahim Gül başkanın dava arkadaşları görevlerine her zaman sahip çıktılar. Burası ülkü ocakları, buraya ihanet edenleri de gördük. Ama Ülkü ocaklarından ve davasından asla geri adım atmayanları da gördük. Söyleyeceğimi kim nasıl anlarsa anlasın hiç önemli değil. Bu dava altında makam mevki sahibi olanlar kendi kişisel hırs ve istekleri uğruna ocağı terk edenleri bizler unutmadık ve unutmayacağız” dedi.

İskenderun Ülkü Ocakları eski Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ise “Bu güne kadar onurla ve gururla görev yaptığım bu süre içerisinde bana destek olan eşim başta olmak üzere, herkese ve teşkilattaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Yeni Başkan Cihan Akyürekoğlu ise “Böyle onurlu ve değerli bir kutsal ocakta başkanlık yapmanın onurunu bana layık görenlere teşekkür ediyorum. Tek bir gayemiz vardır o da devletimiz ve milletimizdir. Teşkilat olarak her zaman insanlık için çalışacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.