enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C

Vatandaş Halk Günlerinden Memnun!..

A+
A-

İskenderun Belediyesi’nde halk günleri devam ediyor.

İskenderun Belediyesinde halkın görüşlerini, sorunlarını, taleplerini dinlemek ve imkanlar dahilinde gerçekleştirmek adına yapılan Halk Günleri devam ediyor.
Halk Günü dolayısı ile vatandaşlarımızla sohbet ederek, istek ve görüşlerini dinleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorunların çözülmesi noktasında gereğinin yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Tek gayemiz halkımızın yüzünün gülmesini sağlamak. Bu amaçla da sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor çözüm buluyoruz” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun Belediyesi olarak, kanunların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde vatandaşlarımızın hiçbir derdini çözümsüz bırakmadık, bırakmayacağız da. Her salı günü vatandaşlarımızla doğrudan ve randevusuz bir şekilde, bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyor, onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da uygulamamız devam edecek” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ HALK GÜNLERİNDEN MEMNUN

“Halk Günü” buluşmasına katılan vatandaşlar ise Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileterek, halk günlerinden memnun olduklarını belirttiler.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.