enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Vera Boulevard Cafe Restoran Hizmete Açıldı

25.06.2018
215
A+
A-

Vera Boulevard Cafe Restoran, İskenderun’da Park Forbes AVM yanında, görkemli bir açılışla kent halkının hizmetine açıldı.

Geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen açılışa, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, siyaset ve iş dünyasından pek çok isim katıldı.

İşletme ortaklığını Mustafa Özen, Avukat Bülent Akbay, Burak Nur ile Egemen Demir’in yaptığı Vera Boulevard Cafe Restoran’da, Cafe konseptinin yanı sıra, et, balık ve dünya mutfağından menüler sunulacak.

Açılış konuşmasını yapan işletme ortaklarından Avukat Bülent Akbay, Vera Boulevard Cafe Restoran’da, vatandaşların herhangi bir şey yemeden içmeden de güzel vakitler geçirebileceğini belirterek, yatırımın sosyal sorumluluk yönüne dikkat çekti.

Akbay; “Kamu alanları genellikle işgal ediliyor ve halkın kullanımına açık değil. Burada insanların, hem ucuz hem kaliteli herhangi bir şekilde para ödemeden dahi burada bütün gününü geçirebilecekleri bir konsept yapmaya çalıştık. Bu kamu alanlarında halkımızın hem yoksulların hem de kalite arayanların rahatça gelip burada oturabileceği bir konsept yapmaya çalışıyoruz. Bir yanlışımız olursa lütfen bizlere iletin. Böyle bir yerin açılmasında bizlere yardımcı olan Belediye Başkanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yerin kazandırılmasında hem Metin Yıldız’a hem de Mahir Tamer’e ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Vera Boulevard Cafe Restoran’ın konsepti ve hizmet anlayışı itibariyle önemli bir yatırım olduğunu belirterek, işletme ortakları Mustafa Özen, Avukat Bülent Akbay, Burak Nur ile Egemen Demir’a bol kazanç ve başarı dilediler.

Açılışa katılan davetliler de restoranın konseptini çok beğendiklerini ifade ederek, işletmecilere bol kazançlar dilediler.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.