enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
27°C
Hatay
27°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

YAKINDA GENÇLERİMİZİN HİZMETİNDE

14.06.2021
30
A+
A-

Antakya Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığı iş birliği çerçevesinde Saraykent Mahallesi’nde inşa edilmekte olan yarı olimpik yüzme havuzunun inşasında son aşamaya gelindiğini, çok yakında hizmete sunulacağını duyurdu.
Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın spora ve sporculara verdiği önem doğrultusunda çalışmalarımızı hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yürütülen işbirliği çerçevesinde inşası devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz çok yakında hizmete girecek. Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın gençlere yönelik hizmetleri bununla sınırlı değil elbette. Daha önce 10 adet spor tesisini şehrimize kazandıran Başkan Yılmaz, Spor Toto ile yaptığı yeni protokol kapsamında çok yakın bir zamanda 10 adet semt sahası ve 1 adet tribünlü futbol tesisini daha şehrimize kazandıracak.
İnsan vücudu açısından fiziksel hareketlilik nedeniyle en ideal sporlar arasında yerini alan yüzme sporu, inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzuyla küçük yaştan itibaren yeni yüzücülerin yetişmesine ev sahipliği yapacak ve halka açık olarak hizmet verecek. Özellikle turnuvalara hazırlanan genç sporculara, spor kulüplerine yönelik antrenman yapabilecekleri, tertemiz, konusunda uzman kadro ile hizmet verecek olan yüzme havuzumuz, inşası tamamlandıktan sonra kayıt almaya başlayacak. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.