enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3862
EURO
35,0429
ALTIN
2.326,30
BIST
9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

YAKIŞTI MI?

15.03.2021
49
A+
A-

Dörtyol Kaymakamı Ali Murat Kayhan ilçede koronavirüs denetimi yaptı. Dolmuşlardan fazla yolcu çıkmasına kızan Kaymakam kuralları ihlal eden şoförlere tepki gösterdi. Kayhan’ın, “Bu çakallara niye böyle yapıyorsunuz? Nerede buranın sorumlusu? Terbiyesiz herifler sizi” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcıların Kayhan’ın fazla tepki gösterdiğini savunurken, bazıları da Kayhan’ın tepkisinde haklı olduğunu savundu. Kayhan, 2018’de yılın Kaymakamı seçilmişti.

“TERBİYESİZ HERİFLER”

Fazla yolcu aldıkları için şoförlere kızan Kayhan, “Ne biçim iş ya, nereden buranın sorumlusu, çağırın bir tane minibüs bu vatandaşları götürsün. Terbiyesiz herifler sizi” dedi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Daha sonra minibüsün hangi hat üzerinde çalıştığını soran Kaymakam, özellikle bu hat üzerindeki seferlerin daha sık denetleneceğini aktardı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

OLAY SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Olay kısa sürede sosyal medyada gündeme gelirken, Kaymakam Kayhan’ın kendisini ifade ederken kullandığı bazı kelimeler tepki çekti. Kullanıcılar Kayhan’ın haklı olsa bile daha ılımlı yaklaşabileceğini belirtti. Bazı kullanıcılar ise özellikle halk sağlığını ilgilendiren bir konu olduğu için Kayhan’ın sinirlenmesine hak verdi.

EN İYİ KAYMAKAM SEÇİLMİŞTİ

Kaymakam Kayhan Sarıçam Kaymakamlığı yaptığı 2018 yılında “yılın en iyi kaymakamı” seçilmiş, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.