enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3299
EURO
35,0822
ALTIN
2.286,60
BIST
8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

YAKIŞTI!

02.02.2021
25
A+
A-
Geçtiğimiz aylarda İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) yerleşkesinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) katkılarıyla yapımına başlanan peyzaj ve kapsamlı çevre düzenleme çalışmalarında sona geliniyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) merkez yerleşkesinde, üniversite ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) katkılarıyla yapılmakta olan İTSO Bulvarı’nda asfalt, süs havuzu, bisiklet yolu ve dinlenme alanlarının inşası devam ediyor. 850 metre uzunluğunda ve 22 metre genişliğinde bir alanı kapsayan çalışmaların yerleşkede yüz yüze eğitim başlamadan tamamlanması planlanıyor.
Yapımına geçtiğimiz ay başlanan ve bugüne kadar bisiklet yolu ve asfalt serimi tamamlanan bulvarda ışıklandırma, süs havuzu ve dinlenme alanlarının da en kısa zamanda bitirilmesi bekleniyor.
REKTÖR DEPCİ’DEN TEŞEKKÜR
Devam eden çevre ve peyzaj düzenlemesi ile ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Yerleşkemizi öğrencilerimiz için güzelleştirmeye devam ediyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Master planımızda yer aldığı gibi yerleşkede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da (İTSO) katkılarıyla hayata geçirdiğimiz projede bu zamana kadar önemli bir mesafeyi geride bıraktık, yakın zamanda kalan kısmı da tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışmalardaki katkılarından dolayı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a ve yönetimine teşekkür ediyorum.”
İTSO BAŞKANI YILMAZ, HAYIRLI OLSUN
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Sanem Akpınar ve Raşit Özyurt, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten İTSO Bulvarı’nda asfalt, süs havuzu, bisiklet yolu ve dinlenme alanlarının inşasını gezdiler.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Bulvarın İskenderun’a ve İskenderun Teknik Üniversitesine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.