enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3848
EURO
35,0513
ALTIN
2.326,23
BIST
9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

10 KASIM TÖRENİ İÇİN BİSİKLETLERLE YOLA ÇIKTILAR

05.11.2021
25
A+
A-

HATAY’da bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Atamızın izindeyiz, Anıtkabir yolundayız’ etkinliği kapsamında Bisiklet Spor Kulübü Derneği üyesi 6 kişi, 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma Günü’nde Anıtkabir’de düzenlenecek tören için bisikletleriyle yola çıktı.

Hatay Bisiklet Spor Kulübü üyeleri bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Atamızın izindeyiz, Anıtkabir yolundayız’ etkinliği kapsamında merkez Antakya ilçesinden Ankara’ya pedal çevirmeye başladı. Farklı meslek grubundan 6 bisikletçi, 10 Kasım’da Anıtkabir’deki törenlere katılacak. Dernek Başkanı Şerafettin Kaya, tüm Türkiye’den bisikletli arkadaşlarının Anıtkabir’e yola çıktıklarını belirterek, 2010 yılından beri tüm Türkiye’de yürütülen ‘Atamızın izindeyiz, Anıtkabir yolundayız’ etkinliğinin 6’ncısını düzenliyoruz bu sene. Geçen sene pandemiden dolayı bu etkinliği düzenleyememiştik. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müzün izni, valiliğimizin oluru ile bu etkinliği yapıyoruz. Buradaki amacımız, cumhuriyete bağlılık, Ata’ya olan saygımızı göstermek ve bisikletin de trafikte var olduğunun farkındalığını yaratmak için bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Hatay’da iki grup olarak yola çıkıyoruz. Dün bir grubumuz yola çıkmıştı, biz de Hatay Bisiklet Spor Kulübü olarak bugün yola çıkıyoruz, 6 kişilik bir ekiple yoldayız. Yaklaşık 580 kilometrelik yolu 5 günde aşacağız ve 9 Kasım akşamı Ankara’da olacağız. 10 Kasım’da Güvenpark’taki saygı duruşu ve Anıtkabir’deki resmi törenin ardından halka açık programda Ata’mızı ziyaret edeceğiz? diye konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.