enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

2 kişiyi öldürüp 3 araca zarar vermiş

2 kişiyi öldürüp 3 araca zarar vermiş
20.06.2022
93
A+
A-

Ankara’da alkollü olarak kullandığı lüks cipiyle 2 kişiye çarparak ölümüne neden olan 3 araca da maddi hasar vererek dehşeti yaşatan üniversite öğrencisi Sadık Mert Mermer’in sicili “pes artık” dedirtti. İki yıl önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan, yine alkollüyken trafik kazasına karışan ve ehliyetinin geri verilmesinin ardından yeniden alkollü araç kullanırken trafik polislerine yakalanan Mermer’in bu kez ehliyetsiz olarak iki kişiyi sözde trafik kazasıyla öldürdü. 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Mermer, mahkemedeki savunmasıyla da şaşırttı. Zanlı ‘Yapmamam gereken bir şeyi yaptım. Allah beni affetsin’ dedi.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Çayyolu Mahallesi’nde bulunan bir kafede meydana gelen olayda, 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Sadık Mert Mermer, lüks ciple kafenin önünde otomobiline binmek üzere olan elektrik ve elektronik mühendisi 43 yaşındaki Tevfik Gözüm ile 32 yaşındaki vale Vusal İ.’ye çarptı. Gözüm, çarpmanın etkisiyle kaldırıma fırlarken, vale Vusal İ. ise yaklaşık 100 metre cipin altında sürüklendi. Bu sırada üniversite öğrencisi Mermer’in kullandığı cip 3 otomobile çarparak durdu Gözüm ve Ünsal İ. olay yerinde hayatını kaybetti. Mermer’in dehşet saçtığı görüntüleri güvenlik kameralarına yansırken, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.