enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3182
EURO
35,1213
ALTIN
2.298,63
BIST
9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

2021 ESNAFIN YILI OLMALI

30.12.2020
26
A+
A-
Esnaf camiasına ve ülkemize yeni yılın önce sağlık getirmesini dileyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu yıl birçok olumsuz olay yaşandı. Bu olumsuzluklardan en çok etkilenen esnaf ve sanatkar kesimimiz 2021 yılında yeniden ayağı kaldırılmalıdır. Bu yıl esnaf ve sanatkârın yılı olmalı. Esnafın yeniden ayağa kalkması için desteklerin arttığı ve taleplerinin tamamının karşılanabildiği bir yeni yılın olmasını, ülkemizin sağlık ve huzura kavuşmasını, esnafımızın bereketli ve bol kazançlı dönemlerine geri dönmesini diliyorum” dedi.
-“YENİ YIL ÜLKEMİZE SAĞLIK ESNAFIMIZA KAZANÇLA GELSİN”
2021 yılının esnaf ve sanatkâr yılı olması gerektiğini vurgulayan ve yeni yıl dileklerini içeren yazılı bir mesaj yayınlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Takvim yaprakları yeni bir yılı göstermeye başlarken, geride bıraktığımız 2020 yılını maalesef olumsuz anıyoruz. Depremler, sel felaketleri, yangınlar ve tabii pandemi süreci ile geçen bir yıl oldu. Dünya, ülkemiz ve esnafımız bu süreçlerin tamamından olumsuz etkilendi. Ama yine de yeni yıla yeni umutlarla bakmak, içimizi karartmamak lazım. Esnafımız da 2021 yılına umutsuz bakmamalı. 2021 yılı esnaf ve sanatkâr yılı olmalı. Pandemi sürecinin olumsuz etkilerinin tamamının silindiği, taleplerin karşılandığı ve desteklerin arttığı bir yıl olmalı. Bu yılın ülkemize sağlık, esnafımıza bol kazanç ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Tüm esnaf camiamız adına yeni yılın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.