enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4707
EURO
34,5512
ALTIN
2.472,87
BIST
9.563,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
30°C
Hatay
30°C
Açık
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

5 SANTİMLİK KESİYLE HAYATI KURTULDU

5 SANTİMLİK KESİYLE HAYATI KURTULDU
A+
A-

Doğuştan kalp rahatsızlığı olan 22 yaşındaki tıp öğrencisi Hala Saibaa, göğüs kafesi açılmadan gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Çetin Murat Songur ve Op. Dr. İsmail Körk’ün beş santimlik kesiyle gerçekleştirdikleri ameliyatla hayatı kurtulan Hala Saibaa, ameliyattan üç gün sonra taburcu oldu.

“Minimal invaziv cerrahisinde yara izi kalmıyor”

Gerçekleştirdikleri minimal invaziv yöntem sayesinde, hastanın daha çabuk toparlandığını ifade eden Doç. Dr. Çetin Murat Songur, “Doğuştan kalp hastalığı bulunan Hala Saibaa’nın ameliyatını minimal invaziv yöntemle gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz küçük kesili cerrahiyle, hastalar daha çabuk iyileşiyor ve yara izi neredeyse kalmıyor” açıklamasında bulundu.

“Kendimi şanslı hissediyorum”

Sağlığına kavuşan Hala Saibaa, ameliyat öncesi korktuğunu, ancak şuan hiçbir sıkıntısının bulunmadığını ifade ederek, “Kalp rahatsızlığım nedeniyle kontrole gelmiştim. Doktorum ameliyat olmamı önerdi.  Kendilerine güvendim ve ameliyat oldum. Şuan sağlığım yerinde ve ağrım yok. Doktorlarım Murat Bey, İsmail Bey ve tüm sağlık personeline çok teşekkür ediyorum. Kendimi şanslı hissediyorum. Umarım ben de kendileri gibi iyi doktor olabilirim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.