enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
22°C
Hatay
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
30°C

ADD’nin Şehitlere Saygı Etkinliği Ertelendi

ADD’nin Şehitlere Saygı Etkinliği Ertelendi
05.03.2020
26
A+
A-

ADD tarafından Atatürk Tören Alanı’nda dün yapılacağı belirtilen ‘Şehitlerimize Saygı’ etkinliği, dernek yönetimi tarafından içinde bulunulan hassas durum gerekçesi ile ileri bir tarihe ertelendi.
Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte geldiği İGC’de konuyla ilgili açıklama yapan ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner, ülkemizin hassasiyetlerine harfiyen uyduklarını belirterek, şunları söyledi:
‘’Biz Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu olarak içinde bulunduğumuz çok hassas durumu gözeterek yapacağımız etkinliği ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. ADD’nin tüm şubelerinde aynı etkinlik kararı alınmıştı. Hiçbir Türk evladının şehit olmasını asla istemeyiz. Bize göre yanlış politika izleniyor. Bu ülkenin kurucusu, liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘savaş zaruret olmadıkça cinayettir’ demektedir. Yunanistan, yenilmesine rağmen Atatürk’e Barış ödülü vermiştir. Türkiye’nin kurtuluşu Atatürk ilkelerine uymaktan geçer. Çeşitli ülkelerle birleşerek paktlar kurması da barış içinde yaşamak içindi. Atatürk bugünleri o günden görmüştür, o yüzden çok büyük bir liderdir’’
İGC Başkanı Veysel Cıncık, çok sayıda şehidimizin olduğu şu dönemde ADD’nin gösterdiği bu hassas yaklaşımın doğru olduğunu belirtti.
BASIN KURULUŞLARINA NOT: ADD TOPLANTISI BUGÜN(PERŞEMBE) YAPILACAKTI. HABER BU NEDENLE ‘DÜN’ OLARAK YAZILDI. BİLGİLERİNİZE.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.