enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3426
EURO
34,6645
ALTIN
2.416,06
BIST
10.079,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Ağaç dallarıyla gürler

Ağaç dallarıyla gürler
02.11.2022
125
A+
A-
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Hatay teşkilatında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. İl Başkanının görevden alınarak yerine yeni atama yapılmasının ardından, tabandaki tepki, istifaları beraberinde getirdi. DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Av. Güven Gündüz ve Yönetim Kurulu üyeleri, tabanın hiç sayılmasına tepkilerini istifa ederek gösterdi. İstifa gerekçelerini yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuran Av. Gündüz, şu görüşlere yer verdi: “1 yılı yakın süre İl Başkan Yardımcılığı, 1 yılı aşkın süredir ise İskenderun İlçesi Kurucu İlçe Başkanlığı görevini, yakın dostlarımın bildiği üzere birçok bedel ödeme pahasına canımı dişime takarak, Genel Başkan Sn.Ali Babacan’ın Türkiye’ye Deva Olmaya yönelik attığı adımlarına yol arkadaşlığında bulundum.
04.06.2022 Tarihinde 1.Olağan Kongremizi gerçekleştirerek İskenderun’da her biri birbirinden değerli aydınlık bir Türkiye hayalleri kuran yol arkadaşlarım ile yönetimimi oluşturarak bugüne kadar var gücümüzle çalışmaya devam ettim.
Partimiz içerisinde yaşanan ve ne kadar dile getirdiysek de çözümü yönünde atılan adımların ortak akıl ve istişare kültüründen uzak kaldığını fark etmiş olmamdan ötürü 01.11.2022 tarihinde Yönetim Kurulu ile yapmış olduğum istişare gereği olarak Kurucu İlçe Yönetimimizle birlikte teşkilat görevlerimizden İSTİFA ETMİŞ BULUNMAKTAYIM.
Bu süre zarfında bize yol arkadaşlığı ve ağabeylik eden ve görevden el çektirilen İl Başkanımız Sn. Sabit Coşkun beye emekleri için teşekkür eder, Yeni atanan İl Başkanı Sn. İlker Eker beye ve ekibine başarılar dilerim.
Gerek İl Yönetiminde gerek İlçe Yönetiminde bizlerle bu davaya hiçbir menfaat gözetmeksizin gönül veren bütün dostlarıma teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin.
Birçok değerli insan tanıma şerefine nail oldum hepiniz var olun. Yaşanılabilir bir ülke hayalimiz ile memleket adına mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceğiz”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.