enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3595
EURO
34,7818
ALTIN
2.398,99
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ahmet YÜCE: Abartılacak bir şey yok. Yapmamız gerekeni yaptık

Ahmet YÜCE: Abartılacak bir şey yok. Yapmamız gerekeni yaptık
28.12.2022
620
A+
A-

Yüce Auto’nun, çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği iddiası yaygın ve sosyal medyaya damga vurdu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkanı Ahmet Yüce, “Bütün işverenlerin çalışanlarına haklarını zaten vermesi lazım. Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik” dedi.

Otomotiv devi Skoda’yı Türkiye’de temsil eden Yüce Auto’nun çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği iddiası sosyal medyada en çok konuşulanlardan oldu. Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, iddiaları doğruladı.

“BU KADAR GÜNDEM OLMASINA HAYRET ETTİM”

Başkan Yüce, yaptıklarının normal olduğunun altını çizerek, “Bütün işverenlerin çalışanlarına haklarını zaten vermesi lazım. Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına da hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik” dedi.

“BU YIL İŞLERİMİZ YOLUNDA GİTTİ, BÖYLE BİR KARAR ALDIK”

Yüce Auto’nun 120 çalışanının hepsine 25 maaş ikramiye verdiklerini belirten Ahmet Yüce, “Çalışanlarımız bizim her şeyimiz, ailemiz. Başarımızın altında çalışanlarımızın emekleri var. Bu yıl işlerimiz yolunda gitti ve böyle bir karar aldık” ifadelerini kullandı. Yüce konuşmasında geçen yıl da çalışanlarına 15 maaş ikramiye verdiklerini dile getirdi.

AHMET YÜCE KİMDİR?

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 senesinde istanbul’da dünyaya geldi. 1977 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Yüce, 1977 senesinden beri Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı. 1987 senesinde Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin kurucu üyesi olarak derneğin hayata geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce’nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.