enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
22°C
Hatay
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
30°C

ALAKUŞ:SORDUĞUM SORULARI CEVAPLIYACAK BABAYİĞİT ARIYORUM

ALAKUŞ:SORDUĞUM SORULARI CEVAPLIYACAK BABAYİĞİT ARIYORUM
05.04.2022
27
A+
A-

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı ve Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Mehmet Alakuş, sosyal medya hesabı üzerinden 11 soru sordu. Paylaşımı üzerine haber sitemizin ulaştığı Alakuş, “Bu soruları uzun süre ince eleyip sık dokuyarak hazırladım. Hepsini ispat edebilirim. Ben hepsinin cevabını biliyorum. Ama bu soruların muhatapları tarafından yanıtlanmasını istiyorum.

Hatay halkına kene gibi yapışan, esnafın, iş dünyasının kanını emen, ne esnaf ne de iş insanı olmayan, ama yıllarca esnafı ve iş insanlarını yöneten bu şer ittifakı sorduğum sorulara cevap verebilecek mi görelim bakalım” dedi.

BEN ANTAKYA’NIN DEĞİL HATAY’IN ODA BAŞKANI OLMAK İÇİN ADAYIM

Mevcut yönetimin Antakya odaklı olduğunu belirten Alakuş; “Mevcut başkan Abdulkadir Teksöz, yumurtasını soğutmamak için pek uzağa gitmiyor. Koltuğundan uzaklaşmak zor geliyor herhalde. Ama ben sesi duyulmayan esnafların sesi olmak, Antakya’nın değil, Antakya’yı da içine alarak 15 ilçenin oda başkanı olmak için aday oldum. Ne telefonlar açarak, ne para teklif ederek, ne de siyasetçileri araya koyarak esnafın aklını çelemeyeceksiniz. Eğer delikanlıysanız seçime hile hurda bulaştırmayın. Çok değerli siyasetçilerimizi kendi işinize alet etmeyin. Çıkın, erkek gibi sahada meydan okuyalım birbirimize. Ben buradan babba Abdulkadir Teksöz’e ve kardaş Hikmet Çinçin’e meydan okuyorum. İstediğiniz platformda tartışma yapalım ve kim haklı, kim haksız, kim hırsız, kim arsız, kim sahtekar herkes görsün” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.