enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3716
EURO
34,7107
ALTIN
2.391,03
BIST
10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Ankara’da Hatay Gastronomi Günleri

Ankara’da Hatay Gastronomi Günleri
31.08.2023
76
A+
A-
Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği, Hatay’ın tarih, kültür, sanat ve yöresel ürünlerini 13, 14, 15, 16 ve 17 Eylül 2023 tarihlerinde Başkent Ankara’da Millet Bahçesi’nde Ankaralılara tanıtacak.
Deprem sürecinin ardından yüzbinlerce vatandaşın göç ettiği Ankara’da düzenlenecek olan etkinliği başkentteki Hataylıların yanı sıra milyonlarca Ankaralının da ziyaret etmesi bekleniyor.
Hatay Valiliği himayelerinde organize edilen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğinin 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Hataylı esnafların yeniden kalkınması ve kendi işlerini yeniden kurması için elini taşın altına koyan Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği Başkanı Mehmet Saltan, yine bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden esnafları unutmayan Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği Başkanı Mehmet Saltan, vefat etmiş olan esnafların varislerine de imkanlar ölçüsünde ellerinden gelen her türlü katkıyı sunmak için Hatay Valiliği himayelerinde 13, 14, 15, 16 ve 17 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara’da Millet Bahçesi AKM’de düzenleyecekleri etkinlikte yardıma hazır olduklarını belirtti.
Vali Masatlı’ya teşekkür
Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği Başkanı Mehmet Saltan, 13-17 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Millet Bahçesi AKM’de düzenlenecek olan etkinliğe desteklerinden dolayı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya teşekkür etti. Başkan Saltan yaptığı açıklamada; “Hataylı esnaflarımızın yeniden kalkınması ve kendi işlerini yeniden kurması için Hatay Valiliği himayelerinde düzenleyeceğimiz Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğine büyük destek veren Hatay Valisi Sayın Mustafa Masatlı’ya teşekkür ediyorum. Etkinliğimizin hazırlıklarını tamamladık ve depremde hayatını kaybeden esnaflarımızı da unutmadık. Depremde yakınını kaybeden ve işyeri yıkılan birçok esnafa stant veriyoruz. Depremden sonra İstanbul, Ankara, Mersin ve İzmir’den sonra 13-17 Eylül 2023 Ankara Millet Bahçesi AKM’de esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz. Eylül ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz etkinliğimize başta Ankara’da bulunan hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.