enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5078
EURO
34,8942
ALTIN
2.440,35
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

ARİAD ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

17.12.2019
21
A+
A-

ARİAD’tan Kaymakam Yönden ve Emniyet Müdürü Güneş’e nezaket ziyareti
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Yönden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ARİAD Başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Ağır ise nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür ederek, ARİAD olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman işbirliği içerisinde olmaya özen göstereceklerini ifade etti.
ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Güneş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ARİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Teşkilatında görev yapan tüm mesai arkadaşlarının kentin ‘güven ve huzuru’ için 24 saat esasına göre çalıştığını söyledi. Halkın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Kent genelinde huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik başlayan ve tüm hızıyla devam eden operasyonlar ve uygulamaların memnuniyet verici gelişmeler olduğunu belirten Başkan Ağır ‘‘Bizler sivil toplum kuruluşları olarak her zaman emniyet teşkilatının yanındayız. Emniyet Müdürü Güneş’e nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.