enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
20°C
Hatay
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
28°C

Ülkemizin mihenk taşı emekçilerdir

Ülkemizin mihenk taşı emekçilerdir
29.02.2024
20
A+
A-

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri ve partililer, İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Güven Makina ve Ak Çelik Boru Sanayi yönetici ve çalışanları ile bir araya geldi.
Güven Makina’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’i ziyaret etti. İş İnsanı Cemil Kirmit Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nu ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek 31 Mart seçimlerde seçimlerinde başarı dileklerinde bulundu.
Av. Mehmet Duduoğlu, İş İnsanları Cemil Kirmit ve Abit Erol’a ev sahibi olarak gösterdikleri misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Güven Makina’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ve Ak Çelik Boru Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abit Erol ve Ak Çelik Boru Sanayi A.Ş. çalışanlarıyla bir araya geldi.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, sanayi işçisiyle buluşmasında; “Demir çelik sektöründe çalışan siz işçi kardeşlerimle bir araya gelmek benim için büyük bir onur ve mutluluk. Sanayi sektöründe çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomisinin temel taşlarından birisini oluşturmakta. Cumhuriyet Halk Partisi her daim işçiden ve emekçiden yana politikalar üretmiştir ve üretmeye de devam edecektir. Siz varsanız ülke kalkınması var, üretim var, emek var. İskenderun’u güzel günlere kavuşturmak için daha güvenli ve daha refah bir gelecek inşa etmek için İskenderun’u yönetmeye talip olduk. 6 Şubatta depremi yaşadık. Canlarımızı kaybettik, Onlara Allahtan rahmet diliyorum. Geride kalanlara sabır diliyorum. Bizler de yara aldık, yaşadığımız kent de yara aldı. Bu kenti el birliği ile ayağa kalkmak ve yaralarımızı sarmak için sizlerden destek istiyoruz. Gelin bu kenti omuz omuza vererek birlikte yönetelim. Ve siz değerli işçi kardeşlerimin desteğiyle, daha güçlü bir gelecek inşa etmek için birlikte çalışalım” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İskenderun “İşçi ve emekçilerle “omuz omuza” mesajı verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.