enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Arsuz’da tarım ve turizme yatırım yapacağız

Arsuz’da tarım ve turizme yatırım yapacağız
25.03.2024
21
A+
A-

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’da bahane belediyeciliğinin değil hizmet belediyeciliğinin kazanacağını söyledi.

Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, ilçe teşkilatları ile birlikte ilçeye bağlı Gözcüler, Nergizlik, Kışla, Karahüseyinli, Karaağaç ve Arpaderesi Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Öntürk, 10 yıldır Hatay’a hizmet yapmayan HBB yönetiminin bunun faturasını 31 Mart’ta ödeyeceğini kaydetti.

Hatay’ı 10 yıldır hizmete muhtaç bırakan, yolları, su ve kanalizasyon altyapısını yapmayan vurdumduymaz belediyecilik anlayışından kurtaracaklarını ve Hatay’ı tüm dinamikleriyle ayağa kaldıracaklarını kaydeden Öntürk’e tam destek olacaklarını belirten Arsuz’lu vatandaşlar, Hatay’ın makus talihini yeneceği günü dört gözle beklediklerini belirtti. Arsuz’un tatil bölgesi olduğu kadar tarımıyla da ön planda olduğunu kaydeden Öntürk, tarıma büyük destekler vereceklerini söyledi.

Arsuz’un deniz sezonunun 8 ay sürdüğünü belirten Öntürk, sahili ile bilinen Arsuz’un deniz turizmine yapılacak yatırım ile 100 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağını kaydetti.

Hatay’ın Antalya ve Muğla’dan hiçbir eksiğinin olmadığını, tam aksine oraya giden iş gücünün Hataylılardan oluştuğunu dile getiren Öntürk; “Arsuz’umuzun deniz turizmine, tarımına, doğa turizmine büyük yatırım yapacağız. Bu bölgenin potansiyelini kullanamayan bir HBB yönetimi var. Beceriksizlerle artık vedalaşma, işi ehline bırakma zamanı gelmiştir. Arsuz’un, Karaağaç’ın yollarını, altyapısını ve su işlerini tamamladıktan sonra yapılacak yatırım ile 8 aylık deniz sezonunu fırsat bilerek Arsuz’u Akdeniz’in incisi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.