enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
30°C
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
30°C

ATSİAD LİFE projesinin lansmanı yapıldı

ATSİAD LİFE projesinin lansmanı yapıldı
17.05.2024
121
A+
A-

Akdeniz Tüccar Sanayici ve İş adamları Derneği (ATSİAD) bünyesinde 2019 yılında kurulan ATSİAD AŞ., ilk prestij projesi olan ATSİAD LİFE sitesinin lansmanını, yoğun katılım ile gerçekleştirdi.

Sahil Restauarnt da düzenlenen lansmana, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, ATSİAD üyeleri ve iş insanları katılım gösterdi.  Programın açılış konuşmasını yapan ATSİAD  Başkanı Mithat Ceritbinmez, kurulduğu günden bu yana bölge, ülke ve iş dünyasının menfaatleri doğrultusunda projeler üretmeye yönelik çalışmalar yapan ATSİAD’ın İskenderun’a değer katmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirterek, “Sloganımız birlikten doğan güç. İşte bu doğrultuda ATSİAD AŞ’ni kurduk. Çok önemli projeler hazırladık ancak, dünya, ülkemiz ve bölgemizde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle hayata geçiremedik. ATSİAD life, bizim ilk ve prestij projemiz. Yoğun ilgi göreceğinden hiç şüphem yok. Güzel bir başlangıç, bizlere daha önemli projeler üretmek için heyecan verecek” şeklinde konuştu.

ATSİAD AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz ise, konuşmasına 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak başladı. Yılmaz, 38 hissedarın katılımı ile 2018 yılında kuruluş çalışmalarına başladıkları ATSİAD AŞ’nin, bu gün 34 üye ve güçlü bir sermaye ile yoluna devam ettiğine dikkat çekerek, “Öncelikle 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Son yıllarda yaşadığımız, başta dünyayı etkileyen covid vakası ve geçtiğimiz yıl 11 ilimizde etkili olan deprem felaketi  hepimizi çok kötü etkiledi. Büyük bir heyecan ve şevkle kurduğumuz ATSİAD AŞ, bu olumsuzluklar nedeniyle projelerini hayata geçiremedi. ilk önce bir özel okul, akabinde arsa alıp site yapma projelerimiz farklı nedenlerden dolayı iptal oldu. Bu gün lansmanını yaptığımız ATSİAD LİFE projemiz, inanıyorum ki çok güzel bir başlangıç olacak. Bu gün ve Cumartesi günü düzenleyeceğimiz tanıtım etkinliğinde, projemizden konut sahibi olmak isteyenlere çok özel avantajlar sunacağız. ATSİAD LİFE inşaatını üstlenecek olan Özkırpıcı firması, Türkiye genelinde önemli projeleri tamamlayarak, hak sahiplerine sorunsuz bir şekilde teslim eden güvenilir bir şirket. 4 Bloktan oluşan, 5 katlı toplamda 70 dairelik bu projemizden konut satanlar, değerli bir yatırım yapmış olacaklar. ATSİAD AŞ her geçen gün daha da büyüyerek, Holding olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. ATSİAD derneğimizin üyelerine ve ATSİAD AŞ hissedarlarına bize güvenip birlikte yol aldıkları için teşekkür ediyorum. Daha güzel ve büyük projelerde buluşmak üzere” şeklinde konuştu.

Program sonunda Özkırpıcı İnşaat şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özçırpıcı, projenin detayları hakkında konuklara bilgi verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.