enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4563
EURO
34,8765
ALTIN
2.433,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Aynı sayıdaki personel ile 4 kat artan nüfusa hizmet etmek kolay mı?

Aynı sayıdaki personel ile 4 kat artan nüfusa hizmet etmek kolay mı?
19.09.2023
31
A+
A-

Arsuz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta yaşanan büyük deprem felaketinin ardından ilçe nüfusunun 3,4 katına çıktığı Arsuz’da temizlik işlerine bağlı ekipler neredeyse 7/24 mesai yapıyor. Aynı sayıdaki personel ile 4 kat artan nüfusa hizmet vermek zor olsa da, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri fedakarca görevini ifa ediyor.

İlçedeki tüm mahallelerde hiçbir ayrım gözetilmeden eşit hizmet verildiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven; “Bizler Belediye olarak öncelikle vatandaşlarımızın sağlığını düşünmek, çalışmalarımızı, hizmetlerimizi bu çerçevede gerçekleştirmek zorundayız. Özellikle deprem sonrası artan nüfusumuzun getirdiği sorumluluk 3,4 katına çıkmış durumda. Buda demek oluyor ki her bir personelimiz 3 katı 4 katı çalışmak zorunda. İlçe genelinde genel temizlik ile birlikte en fazla bu aralar moloz temizliği gerçekleştiriliyor. Belediye olarak da vatandaşlarımıza yardımcı olmak adına, imkanlarımız dahilinde ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.