enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5157
EURO
34,8762
ALTIN
2.432,52
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Babasını Bıçaklayarak Öldürdü, Gerekçesi Ortaya Çıktı

Babasını Bıçaklayarak Öldürdü, Gerekçesi Ortaya Çıktı
16.04.2022
21
A+
A-

İzmir’de bir kişi babasını bıçaklayarak öldürdü. 29 yaşındaki D.G. babası tarafından çocukluğundan beri cinsel istismar ve şiddet gördüğünü belirtti İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, çocukluğundan beri babası H.G.(54) tarafından cinsel saldırı ve şiddete uğradığını iddia eden D.G.(29), balık restoranında babasını boğazından ve koltuk altından bıçaklayarak öldürdü.Cinayet sonrası olay yerinden kaçan D.G., polis merkezine giderek teslim oldu. Olay, gece saat 00.30 sıralarında Maltepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde meydana geldi.İddiaya göre, babası H.G. ile arasında anlaşmazlık olan D.G., babasının çalıştığı balık restoranına gitti. İçeride müşterilerin bulunduğu sırada, babası H.G. ile tartışan D.G., babasını boğazından ve koltuk altından bıçakladı.

ÖNCE KAÇTI, SONRA TESLİM OLDU
Müşterilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, H.G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrası kaçan şüpheli D.G.’nin ise emniyete teslim olduğu öğrenildi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Olay Yeri İnceleme ekipleri restoranda çalışma yaptı. H.G.’nin hayatını kaybettiğini duyan yakınları restoranın önünde sinir krizi geçirirken, H.G.’nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİNSEL SALDIRIYA VE ŞİDDETE UĞRADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Cinayet sonrası olay yerinden kaçarak polis merkezine teslim olan D.G.’nin ifadesi ortaya çıktı. D.G. polis merkezinde verdiği ifadede, balık restoranına gittiğini ve babasına dışarıya çıkmasını söylediğini, bunun üzerine babası H.G.’nin de kendisini içeriye çağırdığını, daha sonra da içeriye girerek babasını bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği bildirildi.Ayrıca, D.G.’nin babası H.G.’yi küçüklüğünden beri kendisine cinsel saldırıda bulunduğu ve şiddet gösterdiği gerekçesiyle öldürdüğünü iddia ettiği belirtildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.