enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3976
EURO
34,6825
ALTIN
2.428,59
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

BAŞKAN FATİH TOSYALI, KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

09.03.2020
87
A+
A-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Günümüzde gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri de kadının bulunduğu toplumdaki özgürlüğü, saygınlığı ve yönetimdeki yeri ile belirlenmektedir.” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve Hatay Barosu işbirliği ve koordinasyonuyla Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen “Hayata Nefes Al, Kendinle ve Hayatla Barış” temalı söyleşi programına katıldı.
Düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Eda Çelikkol, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, STK Temsilcilerimiz ve diğer davetliler katıldı.
KADINLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ
Düzenlenen programda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kadınlarımıza başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek hepimize düşen önemli bir görevdir. Bu yüzden yıl içinde bir gün kutlanan, kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır. Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakârlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza sahip çıkmalı ve hak ettikleri değeri vermeliyiz ” dedi.
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Bu vesileyle bu anlamlı programın son derece faydalı olacağını düşünüyor, kadına yönelik her türlü ayrımcılığın kalktığı, her türlü şiddetin son bulduğu, kadınların yönetimin her aşamasında ve hayatın her alanında daha çok temsil edildiği daha güzel bir dünya ümidiyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum ” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Eğitimci Yazar Ünal Güner,” Hayata Nefes Al, Kendinle ve Hayatla Barış” temalı söyleşi programını gerçekleştirdi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.