enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

SAMANDAĞ’A YENİ YIL MÜJDESİ

SAMANDAĞ’A YENİ YIL MÜJDESİ
02.01.2023
110
A+
A-

Hatay’ın Samandağ ilçesi yeni yıla, yeni bir müjdeyle girdi. Samandağ AK Parti ilçe başkanı Semir Özdemir, “Uzun zamandır söylenen ve Samandağ halkının yıllardır dört gözle beklediği Doğalgaz, çok değerli bakanımız sayın Hüseyin Yayman’ın çalışmaları ve BOTAŞ ile yapılan görüşmeler sonucunda 2023 yılı yatırım programına alınmıştır. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2023 senesi içerisinde Samandağ’a doğal gaz gelecek ve evlerde yanacaktır” dedi.

‘TEŞEKKÜRLER YAYMAN’

Samandağ AK Parti ilçe başkanı Semir Özdemir, “Samandağ’ımıza yapılan her hizmette imzası olan Vekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’a teşekkürlerimizi sunarız. Marifet iltifata tabidir. Büyük eserler için bizde çok çok teşekkür ederiz. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Samandağ’ımızın yeni hastanesi, çevre yolu, Fen lisesi ve Antakya’ya bağlayan yolu ile birçok hizmetten sonra şimdi de doğalgaz geliyor. Samandağ’ın kaderini değiştirmeye devam ediyoruz. Senelerdir halkımızın rüyası olan hizmetler tek tek şehrimize geliyor. Durmak yok, Çalışmaya devam prensibiyle bizleri izlemeye devam edin. Cumhurbaşkanımıza, Enerji Bakanımıza, Vekilimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.. Daha yapılacak çok şey var” açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.