enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3802
EURO
34,7694
ALTIN
2.396,57
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

-BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET

-BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET
16.12.2019
25
A+
A-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’daki hoşgörü barış ve kardeşlik ortamının tüm Dünyaya örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Ortodoks Kilisesine ziyarette bulundu.

Başkan Fatih Tosyalı ziyarette yapmış olduğu konuşmada ,”İskenderun’umuz tarih boyunca farklı inanç ve medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Aynı gelenekleri paylaşan bir toplumun bireyleri olarak sevinçte ve kederde birlikte olduğumuz gibi, kültürümüzün bir gereği olan önemli günlerimizi ve dini bayramlarımızı hoşgörü içinde birlikte idrak etmenin hazzını yaşamaktayız. İskenderun bu manada farklılıkların uyum, ahenk içinde yaşadığı bir ilçe. Bugün bu tabloyu canlı olarak hep beraber paylaşıyoruz”dedi.

İskenderun Ortodoks Vakfı Başkanı Can Teymur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Belediye başkanımız Fatih Tosyalı’nın ziyareti bizleri memnun etmiştir. İskenderun barış ve huzur ve kardeşlik kentidir. İskenderun’daki bu hoşgörü ortamı tüm dünyaya örnek olmalıdır. Biz birlikte İskenderun’uz ” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.