enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4563
EURO
34,8765
ALTIN
2.433,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Başkan GÜVEN Personelleri İle Bayramlaştı

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Kurban Bayramı münasebetiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan GÜVEN Personelleri İle Bayramlaştı
26.06.2023
37
A+
A-

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Kurban Bayramı münasebetiyle belediye personeli ile bayramlaştı.
Bayramlaşmada; Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personelin hazır bulundu. Başkan Asaf Güven, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde tüm belediye personeli ile tek tek bayramlaşarak, kendilerine ve ailelerine iyi tatiller diledi. Bayramlaşma öncesinde yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Güven, “Değerli mesai arkadaşlarım, 2019 yılından itibaren birçok doğa olayı ve pandemiyi yaşadık. Yangınlar, seller, pandemi ve son olarak depremler gibi bizi derinden etkileyen, sevdiklerimizi kaybetmemize sebep olan birçok olayı birlikte yaşadık ve bu olaylarla birlikte mücadele ettik. Belediyemizin kısıtlı imkânlarına rağmen ilçemizdeki tüm vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve belediyemizin asli hizmetlerini gerçekleştirmeye çalıştık. Bunları yaparken özellikle pandemi ve depremde kaybettiğimiz yakınlarımızı kalbimizde taşıyarak çalıştık. Ben öncelikle göstermiş olduğunuz bu büyük özveriden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Dilerim bundan sonraki süreçte acıların yaşanmadığı, mutluluğun ve huzurun egemen olduğu günler geçiririz. Ben tekrardan tüm emekleriniz için teşekkür ediyor, ailenizle, sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. En içten dileklerimle Kurban Bayramınızı kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.