enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4563
EURO
34,8765
ALTIN
2.433,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Başkan Rıfat Sarı Gönül Sofrasında

Başkan Rıfat Sarı Gönül Sofrasında
20.04.2022
200
A+
A-

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, eşi Meryem Sarı’yla birlikte Oymaklı Mahallesi’nde oturan Doğru çiftinin misafiri oldu. Şakir-Naime Doğru çiftiyle Ramazan ayının güzelliğini yaşayan Sarı çiftine AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Altınözü Kadın Kolları İlçe Başkanı Hülya Aydın ve Oymaklı Mahalle Muhtarı Fadıl Balsever eşlik etti. Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldan bu yana Ramazan ziyaretlerine ara veren Başkan Sarı, salgının kontrol altına alınmasıyla birlikte iftar ziyaretlerine başladı. İftar sofrasında Doğru ailesine konuk olan Başkan Sarı, “Ramazan ayı kardeşliktir, yüreklere dokunmaktır, dayanışmadır, paylaşmaktır. Oymaklı Mahallesi sakinlerimizden Şakir-Naime Doğru ailemizin hanelerine İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Hülya Aydın ve Oymaklı Mahalle Muhtarımız Sayın Fadıl Balsever ile birlikte konuk olduk, bereketli iftar soframızı paylaştık. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

HER MAHALLEMİZ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORUZ

Şakir ve Naime Doğru çifti de Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve beraberindekileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretinden ve ilgisinden dolayı Başkan Sarı’ya teşekkür etti. Başkan Sarı’nın Oymaklı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar ziyaretinde mahalleye yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da sohbet gerçekleşti. Muhtar Balsever ve Doğru ailesiyle mahalleye yapılacak hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Sarı, Altınözü Belediyesi olarak ilçenin her köşesine hizmet götürmek adına büyük bir çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.