enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5082
EURO
34,8818
ALTIN
2.433,27
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: CAMİİ VE İBADETHANELERİN TEMİZLİK İŞLERİ SÜRÜYOR

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: CAMİİ VE İBADETHANELERİN TEMİZLİK İŞLERİ SÜRÜYOR
A+
A-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, camii ve ibadethane temizlik ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından Kaptan Mehmet Paşa Camiinde gerçekleştirilen genel temizlik işlemlerini yerinde inceledi.

PERİYODİK TEMİZLİK YAPILIYOR

Periyodik bir şekilde temizlik işlemelerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”belirlenen camilerde temizlik işlemi yapan ekipler her ay düzenli olarak bu işlemi gerçekleştiriyor. Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz camilerde belli bir program dâhilinde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. İskenderunluların daha temiz ortamda ibadet etmeleri için çalışıyoruz. Vatandaşımızın daha ferah ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalarımızı büyük bir özenle sürdürüyoruz ”dedi.

TEMİZLİK KONUSU ÖNEMLİ

Başkan Fatih Tosyalı,”özel araç ve en son teknoloji ürünü elektrikli süpürgelerimiz ile cami ve mescit temizliğini yapan ekiplerimiz camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları da temizliyor ”şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesinin temizlik hizmetinden memnun olan camii cemaati ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.